°C

Domowe przetwory na zimowe dni

fot. K.Gonera
 

W wielu domach trwają przygotowania, aby w mroźny wieczór móc otworzyć słoik z kiszonymi burakami, czy posmakować witaminowej bomby w postaci kiszonej kapusty. Taka domowa i pełna słoików spiżarnia jest niczym apteka.

Czy jesteśmy wciąż wierni tradycji kiszenia kapusty i przygotowywania przetworów? Wielu mieszkańców Żagania twierdzi, że półki w piwnicy powinny być pełne takich słoików:


- KAMPANIA SPOŁECZNA -


Komentuj odpowiedzialnie! Odnoś się do treści informacji, nie obrażaj rozmówców, nie używaj słów niecenzuralnych. Rozgłośnia zastrzega sobie prawo do moderacji komentarzy naruszających te zasady. Administratorem Twoich komentarzy jest Facebook, który może stosować do nich także "Zasady społeczności Facebooka".

W trosce o bezpieczeństwo użytkowników, komentarze zawierające linki nie są publikowane.



Skomentuj na Facebooku



Polub naszą stronę na Facebooku