Kulinarna historia przedwojennej Polski

20:00

10 października 2017

Grażyna Walkowiak

Dziennikarka działu społecznego i artystycznego   +48 68 4555 515 / mail: g.walkowiak@zachod.pl

Znalezione obrazy dla zapytania okupacja od kuchni: kobieca sztuka przetrwania

Po Okupacji Od Kuchni i Pięknie Bez Konserwantów mamy kolejny „rarytas” na rynku wydawniczym. 3 książki dla słuchaczy.

Aleksandra Zaprutko -Janicka rozmowa wieczoru

Znalezione obrazy dla zapytania Hiszpania m. bernatowicz logo książki

Udany debiut literacki, bowiem książka ta nie jest zwyczajnym przewodnikiem, jakich wiele na naszym rynku.

8 myśli na temat “Kulinarna historia przedwojennej Polski”

  1. Pani Grażynko dobry wieczór , ślicznie dziękuję za przesyłkę , sięgnęłam do źródeł i czytam inne części sagi od Cukierni Pod Aniołem – do Cukierni Pod Amorem :) , dzisiaj mnie nie będzie , pozdrawiam serdecznie , przyjemnego wieczoru i do jeszcze kiedyś :)

  2. Dobry wieczór! Przesyłam bardzo serdeczne pozdrowienia i buziaki do Studia. Niestety brak głosu…

  3. Danusiu tulę Cię mocno i przesyłam buziaki: cmok, cmok…

  4. Dziękuję za pozdrowienia i przesyłam też swoje serdeczne uczucia . Czasem człowiek bardzoooo chce a niestety nie może , obowiązki matczyne są ważne. To w następnym programie posłuchamy :)

Dodaj komentarz